Fox Royale Classic Bivvy

Schaf de Fox Royale Classic Bivvy aan bij Eurotackle. Wij hebben een erg breed en gevarieerd assortiment aan alle benodigdheden voor de hengelsport. Zo ook verschillende tenten. De Fox Royale Classic Bivvy is hier een perfect voorbeeld van. Deze tenten zijn zeer goed verkopend en dat is om een reden. Deze tenten zijn namelijk van een uitstekende, hoogwaardige kwaliteit, verkrijgbaar voor een erg scherpe prijs.

Fox Royale Classic Bivvy: tenten voor één of twee personen

De Fox Royale Classic Bivvy is er in twee varianten: een voor één persoon en een voor twee personen. Ze hebben met elkaar gemeen dat ze van de beste kwaliteit gemaakt zijn en voorzien zijn van een erg gunstige prijs-kwaliteitverhouding:

  • Fox Royale Classic Bivvy éénpersoons: geleverd in een extra grote draagtas, 100% duurzaam en ademend polyester, full frame support, inclusief heavy duty haringen en grote waterdichtheid;
  • Fox Royale Classic Bivvy tweepersoons: geleverd met het complete frame, met hengel bandjes, MozzyMesh voor een goede luchtdoorlating, oprolbaar voorpaneel, verstelbare spanbandjes, gemaakt van ademend polyester en een regencapaciteit van 2000 millimeter.

Online verkrijgbaar

Deze betaalbare tenten van hoge kwaliteit zijn nu ook gemakkelijk online te bestellen! U kunt in onze webshop veilig online betalen, waarna uw bestelling bij u thuisbezorgd wordt. Heeft u nog advies nodig? Neem dan eens contact met ons op door te bellen naar +31 (0)77-3542128. Wij vertellen u graag meer over onze producten!

Ook interessant

Fox royale | Fox hengelsport | Fox flatliner