Fox sleeping bag

Met een Fox sleeping bag van Eurotackle ervaart u optimaal comfort tijdens uw visuitje. Of u nu gaat vissen in de winter of in de zomer, wij hebben de juiste slaapzakken die het juiste warmteniveau bieden. Wij zijn namelijk niet zomaar een hengelsport winkel, wij zijn er voor alle hengelsportproducten van A tot Z. Van hengels en molens tot slaapzakken, tenten en kleding; bij ons vindt u alles wat u nodig heeft!

Fox sleeping bag: voor alle seizoenen

Bij ons staan progressiviteit en vernieuwing hoog in het vaandel. Wij zijn dan ook continu op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen en vernieuwen ons assortiment regelmatig. Zo heeft u altijd toegang tot de beste en nieuwste hengelsportproducten. Ook als het gaat om tenten en slaapzakken. Daarom hebben wij de Fox sleeping bag aan ons assortiment toegevoegd. We hebben een Fox sleeping bag voor iedereen en voor elk seizoen. Zo hebben we een slaapzak die geschikt is voor elk seizoen. U kunt in de warme maanden gewoon de vulling eruit ritsen! Een Fox sleeping bag is daardoor praktisch én comfortabel.

Gemakkelijk online bestellen

De Fox sleeping bag en alle andere producten van Eurotackle kunt u gemakkelijk online bestellen. Maak een keuze uit ons brede assortiment in onze overzichtelijke webshop en betaal veilig online. Dan wordt uw bestelling zo snel mogelijk bij u thuisbezorgd. Heeft u advies nodig tijdens het bestellen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)77-3542128.

Ook interessant

Fox slaapzak | Fox royale classic bivvy | Fox royale