Keitech Softbaits

In de roofvisserij zijn Keitech shads veelgebruikte softbaits. Softbait is een verzamelnaam voor kunstaas dat van rubber gemaakt is. Met deze kunstaassoorten heeft u zeker beet! Dat komt doordat Keitech softbaits natuurlijk bewegen in het water en aanvoelenals een echte vis. Wanneer u gaat voor producten van het merk Keitech, kiest u voor een gerenommeerd merk. Bestel uw nieuwe kunstaas in de webshop van Eurotackle of kom langs in een van onze winkels.

Met Keitech shads en softbaits heeft u beet

Wat maakt de Keitech softbaits nu een goede keuze? Dat komt doordat de producten van dit merk volledig afgestemd zijn op de wensen en de eisen van de moderne roofvisser. Keitech zorgt ervoor dat de shads aantrekkelijke geurstoffen hebben. Zo trekt u zeker de aandacht van de vissen. Daarnaast is dit merk ook zeer geliefd door de aantrekkelijke prijzen.

Keitech softbaits in verschillende maten en vormen

In ons assortiment vindt u Keitech shads in verschillende vormen en maten. Zo zijn ze verkrijgbaar in verschillende geuren, kleuren, vormen en maten. Gaat u voor shads tot 12 cm? Dan kiest u voor shads die geschikt zijn voor het vissen op snoekbaars en baars. Als u voor een grotere shad gaat, heeft u een grotere kans om een snoek te vangen.

Bekijk het ruime assortiment

U vindt in ons ruime assortiment de Keitech softbaits die u zoekt. Weet u welke producten u wilt kopen? Dan bestelt u deze eenvoudig online of u komt langs in een van onze winkels in Venlo of Roermond. Heeft u vragen over bepaalde producten? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op door te bellen naar +31 (0)77 35 42 128.

Ook interessant

Kunstaas kopen | Hengelsportwinkels | Goedkoper vissen