Mainline

Mainline Baits, Boilies, Pellets, Pop-Ups en Additieven in het Topsigment!

Mainline Baits is de grootste naam op het gebied van karpervissen, een positie die het sinds de oprichting in 1990 met trots inneemt. Het op Essex gebaseerde merk is synoniem geworden met het vangen van karpers wereldwijd en produceert consequent de hoogste kwaliteit karpervoer op de markt. Het bedrijf heeft een eenvoudig doel - om u, de visser, te helpen meer te vangen, terwijl het tegelijkertijd de karpers voorziet van het voedsel dat ze nodig hebben om te groeien en te gedijen.

Het moderne aas is op het hoogtepunt van de aastechnologie. Al zijn aas is ontwikkeld vanuit de ervaring van hun deskundige team en is geverifieerd door enkele van de beste moderne vissers van onze tijd. Zijn geschiedenis van het produceren van topkwaliteit aas, zoals mainline cell, betekent dat het het meest gerespecteerde aasmerk op de moderne markt is en dat het consequent betrouwbaar is voor het leveren van vangsten. Zomer of winter, karpers zijn er dol op. Mainline Bait heeft uitstekende contacten in de voedingsmiddelenindustrie, waardoor het aasonderzoek en -ontwikkeling altijd op het scherpst van de snede is.

Groot assortiment verschillende aassoorten zoals boilies, flavours en nog veel meer in onze webshop!

Of je voorkeur nu uitgaat naar boilies van de high Impact serie, Popups van Hi-Visual, HIgh Impact groundbait, Particle & Pellet syrup Mainline heeft het aas wat jij zoekt. Bij Eurotackle hebben wij een groot assortiment van dit merk. Heb je nog vragen aan ons team? Dan kan je ons telefonisch of via e-mail bereiken. Ook kan je ons bezoeken in onze hengelsport winkel in Roermond. Al onze contactgegevens staan in de footer onderaan deze pagina!

TOON PER PAGINA
TOON PER PAGINA