Spro Rapper

De Spro Rapper schaft u natuurlijk aan bij Eurotackle; dé expert op het gebied van hengelsportartikelen. Wij hebben namelijk alles wat u maar kunt bedenken wat bij de vissersport hoort. Denk aan hengels en molens, maar ook aan azen, kleding en tenten. Kwaliteit, progressiviteit en vernieuwing staan bij ons hoog in het vaandel, daarom vernieuwen we ons assortiment regelmatig zodat we u de beste en nieuwste hengelsportartikelen kunnen bieden.

Spro Rapper: één van de beste kunst azen

De Spro Rapper is perfect voor het vissen naar snoeken en andere roofvissen. De Spro Rapper valt onder water erg op door een ribbelig schubbenpatroon, waardoor deze veel trillingen en ruis uitbrengen en hiermee roofvissen aantrekken. We hebben verschillende soorten Spro Rappers in ons assortiment:

  • Rapper 128F 46,6 gram Pike;
  • Rapper 128F Mat Chart Tiger;
  • Rapper 128F Mat Fire Tiger.

100% tevredenheidsgarantie

Wij bieden alleen producten van de beste kwaliteit aan, daarom kunnen we u een 100% tevredenheidsgarantie bieden. Bent u onverhoopt toch niet helemaal tevreden met het product? Dan kunt u het product binnen twee weken kosteloos retourneren of ruilen. Wij willen graag dat u 100% tevreden bent! Daarom geven we u ook graag persoonlijk advies. Kom hiervoor naar een van onze winkels in Venlo of Roermond; onze gespecialiseerde medewerkers staan u hier graag te woord. Bestelt u online, ook dan kunt u ook telefonisch contact opnemen voor persoonlijk advies. Bel hiervoor naar +31 (0)77-3542128 en maak een weloverwogen keuze!

Ook interessant

Spro pluggen | Spro hengelsport | Sonubait