Visnet kopen

Eurotackle is uw leverancier wanneer u een visnet of vislijn wilt kopen. Als experts in de hengelsport kunnen wij u alles vertellen over vislijnen en visnetten. In ons veelzijdig assortiment vindt u deze producten voor iedere soort visserij en voor vele vissoorten. Binnen enkele stappen kunt u uw visnet of vislijn kopen in onze webshop. Wij staan garant voor een snelle levertijd, want wanneer u vóór 16:00 bestelt, wordt uw order direct verzonden! Indien u graag persoonlijk advies wenst, kunt u langskomen in een van onze winkels of contact met onze medewerkers opnemen.

Visnet kopen: ideale toevoeging voor uw visactiviteit

Visnetten zijn een veelgebruikt product in de visserij. Bij elke soort visserij heeft u wel een (schep)net nodig om de vis binnen te halen en te onthaken. Er zijn diverse soorten visnetten. Voor het vissen op karpers en roofvissen kunt u bijvoorbeeld het beste een groot visnet kopen vanwege de grootte van de vis. Voor andere soorten vissen kunt u weer een ander visnet kopen. Daarnaast bestaan er nog leefnetten waar u vissen in kunt bewaren nadat u een vis heeft gevangen.

Vislijn kopen: onmisbaar in de visserij

Vissen zonder vislijn is geen vissen! Vislijnen zijn onmisbaar in de visserij, want de vislijn is natuurlijk de verbinding tussen de vishengel en de vishaak. Er zijn vele soorten lijnen in verschillende uitvoeringen. Bij het karpervissen kiest men regelmatig een nylon vislijn en kopen roofvissers juist gevlochten vislijnen. Het vissen met fluorocarbon vislijnen zal in de toekomst meer toenemen, omdat deze lijn nagenoeg onzichtbaar is, is schuurbestendiger en beschikt over minder rek.

Eenvoudig online bestellen

Voor het kopen van een vislijn of een visnet komt u naar ons. Bestel eenvoudig uw artikelen in de webshop en betaal op veilige wijze via iDEAL. U bent ook van harte welkom in een van onze winkels in Venlo of Roermond. Heeft u vragen of wilt u advies ontvangen? Neem dan contact op met +31 (0)77-3542128. Onze medewerkers beantwoorden uw vragen en geven uw graag advies.

Ook interessant

Vaste hengels | Vaste hengel | Spro rapper jerkbait