Spro Rapper jerkbait

De Spro Rapper is een perfecte kunst jerkbait die u kunt bestellen bij Eurotackle. Wij bieden namelijk echt alles op het gebied van hengelsport. Van speciale kleding en tenten tot molens en hengels. Wij zijn dé expert op het gebied van hengelsportartikelen en hebben dus ook de kwalitatief hoogwaardige Spro Rapper jerkbait in ons assortiment. Bekijk het gehele aanbod op onze website!

Spro Rapper: een perfecte kunst jerkbait

De Spro Rapper is een uitstekende jerkbait voor als u graag vist naar snoeken en andere roofvissen. Deze vissen zijn hier namelijk erg gevoelig voor. Bij het duiken stoten ze ruis en trillingen uit door middel van een ribbelig schubbenpatroon waardoor de roofvissen hierdoor aangetrokken worden. Wij zouden Eurotackle niet zijn als we maar één soort Spro Rapper in ons assortiment zouden hebben. U heeft bij ons de keuze uit drie verschillende Spro Rapper jerkbaits:

  • Rapper 128F Mat Fire Tiger;
  • Rapper 128F Mat Chart Tiger;
  • Rapper 128F 46,6 gram Pike.

Gespecialiseerde medewerkers

Wij zijn dé expert op het gebied van hengelsportartikelen en onze gespecialiseerde medewerkers geven u hier dan ook graag advies over. Weet u niet precies welke Spro Rapper jerkbait voor u de beste keuze is? Kom dan eens langs in één van onze winkels in Venlo of Roermond, daar helpen onze medewerkers u graag. Bestelt u liever online? Ook dan staan we voor u klaar voor persoonlijk advies. Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)77-3542128.

Ook interessant

Spro rapper | Spro pluggen | Spro hengelsport