Baitboat

Een baitboat is niet meer weg te denken uit de hedendaagse karpervisserij en dat heeft een goede reden. Met dit handige item slaat u niet keer na keer zonder succes uw hengel uit, maar wordt deze eenvoudig voor u uitgevaren. Zo blijven uw hengel en lijn in optimale conditie en bespaart u kostbare tijd die u liever besteedt aan het daadwerkelijk vangen van karpers. Bij Eurotackle heeft u de keuze uit meerdere baitboats. Voor welke gaat u?

De voordelen van een baitboat

Naast het veilig uitvaren van de lijn, gebruikt u een baitboat snel voor meerdere toepassingen. Met een baitboat meet u eenvoudig dieptes, voert u op bepaalde plekken in het water en verkent u nieuw water. Dit kan alleen wanneer de baitboat is uitgerust met een dieptemeter, wat voornamelijk bij de nieuwere modellen van toepassing is. Door aantekeningen te maken, krijgt u al snel een goed beeld over de onderwatersituatie. Toch ervaart u het meeste gemak van de baitboat bij het uitvaren van uw lijnen in plaats van het uitgooien van uw lijnen op risicovolle plaatsen. Omdat uw lijnen weinig tot niet meer in de knoop raken, blijft de kwaliteit gewaarborgd en hoeft u minder vaak nieuwe te kopen. Dit bespaart u meteen geld!

Altijd een bijpassende tas

Uw nieuwe baitboat moet natuurlijk goed beschermd blijven wanneer deze niet in het water vaart. Daarom bieden wij in ons assortiment meerdere baitboat bags aan die precies passen bij uw model. Bestel nu snel uw nieuwe baitboat met bijpassende tas in onze webshop! Nog vragen? Bel dan naar +31 (0)77 35 42 128.

Ook interessant

Big pit molen | Shimano stradic | Spro hengels