Century hengels

Met Century hengels heeft u de karpers binnen de kortste keren aan de haak. Werp een hengel uit en sla uw slag. Eurotackle heeft zowel in de winkel als online een ruime keuze op het gebied van Century hengels. Als u gaat vissen, is het belangrijk om de juiste maathengel, het perfecte aas en voldoende geduld te hebben. Eurotackle helpt u graag met de eerste twee punten en probeert u zelfs met het laatste punt van dienst te zijn.

Century hengels voor een perfecte vangst

Het grootste voordeel van Century hengels is dat ze met de hand worden gemaakt. Die ambacht is terug te zien in de afwerking. De structuur en de actie zijn van perfecte kwaliteit en de hengel ligt heerlijk in de hand. Vind het materiaal, het gewicht en de kleur Century hengels waar u naar op zoek bent en hengel de karpers eenvoudig binnen. Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft om een karper, maar ook andere vissen zoals forellen en meervallen, met het grootste gemak te vangen.

Een liefhebber van hengelsport? Bestel al uw producten online

Vang de karpers met het grootste gemak van handgemaakte kwaliteit. Bestel eenvoudig uw Century hengels in onze online webshop of kom langs in onze winkel in Venlo of Roermond. Bij bestellingen die meer dan €75,- zijn, is verzending in Nederland gratis. Woont u in Duitsland of België? Dan geldt dat vanaf €100,-. Heeft u vragen of opmerkingen? U kunt ons bereiken via +31 (0)77 35 42 128.

Ook interessant

Spikeball kopen | Karper onderlijn systemen | Dreambaits