Karper onderlijn systemen

Met karper onderlijn systemen heeft u een grotere kans om een vis aan de haak te slaan. Een systeem bestaat vaak uit onderlijnmateriaal, een haak en een wartel die de hoofd- met de onderlijn verbindt. Hoewel dit meestal de basis is van karper onderlijn systemen, kunnen de materialen van de onderdelen verschillen. Eurotackle helpt u graag het materiaal te vinden, waardoor u met het grootste gemak een vis aan de haak slaat.

Een karper vangt u eenvoudig met onderlijn systemen

Als u voor karper onderlijn systemen kiest, heeft u verschillende keuzes op het gebied van afmetingen en materiaalsoorten. Zo kan de onderlijn bestaan uit een gevlochten lijn of nylon en kiest u tussen een korte of lange onderlijn. De keuze van deze soorten karper onderlijn systemen is afhankelijk van de grootte van de karper en de wateren waarin u vist. Hetzelfde geldt voor de keuze van de boilies.

Bestel uw onderlijn systemen voor online

Wat voor onderlijn materiaal u ook nog heeft, in onze winkel in Venlo en Roermond of in onze uitgebreide webshop vindt u de systemen om eenvoudig een karper te vangen. Bekijk ons ruime aanbod of stel uw vragen over karper onderlijn systemen via +31 (0)77 35 42 128. Bestelt u online? Dan is verzending vanaf €75,- in Nederland gratis. In Duitsland en België is dat vanaf €100,-.

Ook interessant

Dreambaits | Karper rigs | Fox tent