Fox tent

Met een stevige Fox tent komt u zonder moeite de nacht door aan het water. Deze mooie en functionele tenten vindt u in het assortiment van Eurotackle. Kiest u voor een model met verlengde zij- en voorflappen of gaat u voor een kleine maar fijne tent? Heeft u nog geen keuze kunnen maken? De medewerkers van Eurotackle staan u graag te woord voor persoonlijk advies!

Een ruim assortiment met Fox producten, van tent tot hengel

Het is ideaal om al uw visbenodigdheden op één plek te kopen. Waarom zou u naar meerdere adressen gaan, als u weet dat u altijd de beste kwaliteit en scherpte prijs krijgt als u uw spullen koopt bij Eurotackle? Wij hebben een zeer breed assortiment aan Fox producten, met daarin onder andere tenten, hengels, boten, haken en nog veel meer. Benieuwd naar wat wij in ons assortiment aan tenten verkopen? Dit zijn onder andere de volgende modellen:

  • Fox Ultra 60 Brolly
  • Fox Ultra 60 Infill Panel
  • Fox Ultra 60 Mozzy
  • Fox Easy Shelter
  • Fox Royale

Geniet van persoonlijk advies en een goede service

Als u het moeilijk vindt om een keuze te maken in ons grote assortiment, dan snappen wij dat. Graag ondersteunen wij u hierbij. Bel voor persoonlijk advies of vragen naar +31 (0)77 35 42 128. Heeft u uw keuze gemaakt? Dan bestelt u eenvoudig en snel uw producten via onze webshop. Bij bestellingen vanaf €75,- betaalt u in Nederland geen verzendkosten! In België en Duitsland is dat vanaf €100,-. Daarnaast ontvangt u ook 14 dagen bedenktijd. Zo heeft u binnen deze termijn de mogelijkheid de producten te retourneren of te ruilen. Bestel nu snel uw nieuwe Fox tenten, hengels en andere vissersbenodigdheden via onze webshop! En vang met het grootste gemak uw karper, witvis, meerval of andere vis.

Ook interessant

Feederstoel | Fox ntx r | Baitboat