Feederstoel

Niet iedere stoel die gebruikt wordt bij het vissen, is een feederstoel. Zo zijn er diverse stoelen te koop in de hengelsport, die wel bedoeld zijn voor het vissen, maar niet geschikt zijn om mee te feederen. Dit zijn met name goedkopere modellen die voorzien zijn van simpele stalen frames. Prima om in te zitten, maar feederen wordt hiermee geen leuke klus. Koop daarom een luxe en geschikte feederstoel in het uitgebreide assortiment van Eurotackle!

Wat zijn de voordelen van een feederstoel?

Zoals al werd benoemd, zit er een duidelijk verschil in een normale vissersstoel en een feederstoel. Een van de grootste verschillen zit in de poten. Feederstoelen zijn voorzien van modderpoten, met grote ronde schijven die voorkomen dat u wegzakt wanneer u feedert op een zachte ondergrond, zoals een oever. De luxere modellen zijn daarbij zwenkbaar en in hoogte verstelbaar. Zo zit u zelfs op een schuine oever recht! In ons assortiment vindt u meerdere modellen, zodat u altijd een feederstoel vindt die bij u past.

Betaal geen verzendkosten vanaf €75,- aan producten

In onze webshop vindt u eenvoudig alle vissersbenodigdheden die u zoekt. Heeft u advies nodig? Onze medewerkers helpen u graag verder. Hiervoor belt u naar +31 (0)77 35 42 128. Een keuze kunnen maken? Dan kunt u overgaan tot bestellen. Bij bestellingen vanaf €75,- betaalt u geen verzendkosten!

Ook interessant

Fox ntx r | Baitboat | Big pit molen