Dreambaits

Als u zeker wilt weten dat de karpers de volgende keer bijten, kiest u het best voor aas van Dreambaits. De verschillende smaken en varianten vertegenwoordigen in de vissportwereld een grote naam, dankzij het resultaat dat ermee te bereiken valt. Als u graag karpers vangt, bekijkt u snel het assortiment van Eurotackle. Bestel uw Dreambaits via onze webshop of kom langs in onze winkel in Venlo of Roermond en hengel de vissen binnen.

Karpers happen massaal naar Dreambaits

Een boilie zoals Dreambaits heeft een groot voordeel: de karpers kunnen er geen genoeg van krijgen. Het aas is goed verteerbaar, waardoor ze het blijven eten. Zeker wanneer de vissen het aas van de hengel af eten, en de vis aan uw neus voorbijgaat, heeft u bij een nieuwe poging nog een uitstekende kans om de karper op het droge te krijgen. Kies voor de verschillende varianten en zorg ervoor dat de vissen altijd happen.

Bestel al uw visattributen online of kom langs in de winkel

Of u nu wilt vissen op karpers, meervallen of andere vissen: bij ons vindt u het aas dat u nodig heeft. Al het voer bestelt u eenvoudig via onze webshop of koopt u in onze winkel in Venlo of Roermond. Bestelt u voor €75,- of meer? Dan is de verzending in Nederland gratis. Woont u in België of Duitsland? Dan is de zending vanaf €100,- gratis. Mocht u vragen hebben over onze producten of bestellingen, kom dan langs in onze winkel of neem contact met ons op via +31 (0)77 35 42 128.

Ook interessant

Karper rigs | Fox tent | Feederstoel