Karper rigs

Karper rigs zorgen ervoor dat u eenvoudiger een vis aan de lijn heeft. Maak zelf karper rigs of schaf ze kant-en-klaar aan. Eurotackle heeft dankzij een groot assortiment verschillende materialen, die in iedere situatie bij tal van haakmaten en onderlijnen passen. Ons team legt u graag uit welke mogelijkheden er zijn als u op karpers wilt gaan vissen.

Met karper rigs heeft u altijd beet

Er is allereerst een groot verschil tussen een nylon of gevlochten onderlijn. Zo is de gevlochten lijn extra sterk, al zit er geen rek in het materiaal. Iets wat bij nylon wel het geval is. De keuze van het materiaal hangt af van de grootte van de karper en het soort water waar u in vist. De kleur van de karper rigs is van de onderwaterwereld afhankelijk. Zo worden lichtelijk kleuren aanbevolen bij een zandbodem en zijn donkere kleuren uitermate geschikt voor plaatsen waar veel wier zit.

Uw karper rigs bestelt u eenvoudig online

Vergroot uw vangkans en schaf uw karper rigs eenvoudig via onze webshop aan. Onze professionals vertellen u graag meer over welke maten haken u nodig heeft en welke dikte van uw onderlijn zorgt voor een optimale vangst. Bestelt u voor meer dan €75,- aan vismateriaal, dan is de verzending binnen Nederland gratis. In Duitsland en België is dat vanaf €100,-. Heeft u nog vragen of wilt u eerst het assortiment zien? Kom dan naar onze winkel in Venlo en Roermond of neem telefonisch contact met ons op via +31 (0)77 35 42 128.

Ook interessant

Fox tent | Feederstoel | Fox ntx r