Fox Supa Brolly

Zit droog tijdens het vissen met de Fox Supa Brolly, eenvoudig te bestellen bij Eurotackle! In Nederland kan het nogal regenachtig zijn en dit kan uw visuitje verpesten. Met de Fox Supa Brolly gebeurt dit niet meer; met deze praktische tent zit u altijd droog! Wij zijn dé expert op het gebied van hengelsportproducten en hebben een breed assortiment; van hengels en molens tot tenten en slaapzakken! Bij ons kunt u terecht voor alle toebehoren op het gebied van hengelsport en visserij.

De Fox Supa Brolly: droog vissen

Met dank aan de Fox Supa Brolly is vissen in de regen voorbij. Schaft u een tent aan van de Fox Supa Brolly serie, dan wordt u nooit meer natgeregend tijdens het vissen. Deze tenten worden geleverd met heavy duty haringen, zodat de tent goed blijft staan. Ook voorzien van een heavy duty grondzeil, afdekdop met oog voor het ophangen van een lamp, stormpoles en een beschermende neopreen hoes. Zo bent u altijd beschermd tijdens het vissen. We hebben Fox Supa Brolly tenten voor verschillende soorten vissers. Of u nu een karpervisser of een roofvisser bent, wij hebben de juiste tent voor u.

Contact opnemen

Heeft u persoonlijk advies nodig, omdat u het lastig vindt om een goede keuze te maken uit ons brede en gevarieerde assortiment? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)77-3542128. Wij vertellen u graag meer over de Fox Supa Brolly zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Daarna kunt u deze gemakkelijk online bestellen!

Ook interessant

Fox sleeping bag | Fox slaapzak | Fox royale classic bivvy